Atėję į restoraną matote tik fasadą, mėgaujatės skaniu maistu ir maloniu aptarnavimu. Tuo tarpu virtuvėje įsibėgėja beprotiškas darbas. Virėjai, vadovaujami virėjo, skuba aplinkui, kepa, garina, marinuoja, pjausto ir kapoja bei puošia paruoštus patiekalus, kad karščio įkarštyje greitai patiektų ant stalo. Raymondas ilgą laiką dirbo samdomu virėju, tačiau visada svajojo turėti savo restoraną ir dabar yra arčiau savo svajonės nei bet kada. Didysis jo įstaigos atidarymas įvyks šiandien Didžiosios atidarymo nakties metu. Jo virtuvės šefė Jane visais įmanomais būdais padeda savo draugui ir viršininkui. Pirmoji atidarymo diena bus svarbiausia ir lemianti įspūdį, kokį įspūdį jų restoranas padarys lankytojams. Tolesnis jo likimas priklauso. Padėkite didžiosios atidarymo nakties herojams likti visoms restoranų verslo subtilybėms ir niuansams.